Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2018.

22:00

Kosanović: Želimo da "overimo" bodove iz prošlog kola

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Dinama želi da "overi" bodove koje je uzela u prošlom kolu.

Izvor: LN

Autor: LN

Kosanović: Želimo da
Foto: Starsport

Fudbaleri Napretka u subotu dočekuju Dinamo iz Vranja u devetom kolu Super lige Srbije.

"Poslednja tri kola smo odigrali dosta dobro, pogotovu u odnosu na prve četiri utakmice i ulazimo u fazu u kojoj se vidi sve ono što hoćemo u igri i to mi daje nadu da ćemo nastaviti tim putem. Kada je igra dobra, onda ni rezultati nisu daleko, teško beže", rekao je Kosanović.

Napredak je trenutno šesti na tabeli sa deset bodova, dok je Dinamo poslednji sa tri osvojena boda.

"U subotu imamo jednako važnu utakmicu kao utakmicu u Kuli protiv Spartaka, jer smo u situaciji da probamo da 'overimo' bodove koje smo uzeli u prethodnom kolu i da onda mirniji uđemo u seriju utakmica koje nam predstoje posle Dinama", rekao je Kosanović.

"Zvezda, Čukarički, Kup utakmica protiv Metalca i Vojvodina su četiri jake i lepe utakmice i očekujem da ih odigramo na najbolji mogući način", dodao je Kosanović.

Govoreći o Dinamu, Kosanović je rekao da za protivnika imamo ekipu koja 'ne stoji' dobro na tabeli, ali ekipu koja se ne razlikuje mnogo od ostalih u ligi.

"Imamo sva prava, a i obavezu da se dobro spremimo, da odigramo utakmicu najbolje što možemo i da probamo da osvojimo još tri boda koja bi nam u ovom momentu značila mnogo i koja bi nas usmerila ka gornjem delu tabele", rekao je Kosanović.

Utakmica Napredak - Dinamo Vranje igra se u subotu od 16.00 na stadionu Mladost u Kruševcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve