Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2018.

18:33

"Pričali su da ne igram za Junajted jer sam spavao sa Mojsovom ćerkom"

Fudbaler Krsital Palasa Vilfrid Zaha prisetio se neuspešne stanice u svojoj karijeri na "Old Trafordu" dok je igrao za Mančester junajted.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty Images

Zaha je došao u Mančester junajted 2013. godine kao veliki talenat i bio je poslednji igrač koga je Aleks Ferguson doveo pre odlaska u penziju.

Umesto da opravda očekivanja po dolasku iz Kristal Palasa, odigrao je vrlo malo u dresu "Đavola" i rekao da u Junajtedu nije imao podršku.

"Teško je prihvatiti sve to. Naravno, doći u Junajted nije lako, a ne dobiti priliku je nešto što se teško prihvata. Ne žalim ni zbog čega, jer me je ojačalo. Osećam da sada mogu sa bilo čime da se nosim", rekao je Zaha britanskim medijima.

Internacionalac Obale Slonovače kaže da je bilo različitih glasina što ne igra kod Dejvida Mojsa, menadžera koji je zamenio Ser Aleksa Fergusona.

"Prošao sam mnogo toga sa Junajtedom. Bilo je glasina te sezone da ne igram (mnogo utakmica) za Junajted jer spavam sa ćerkom Dejvida Mojsa i niko u klubu nije pokušao da to raščisti. Borio sam se sa svojim demonima, znajući da te glasine nisu tačne", rekao je Zaha.

On opisuje da nije dobio ni isti tretman kao drugi saigrači iz tog perioda.

"Nisu mi dali auto kao svakom drugom igraču. Ništa. Živim u ovom paklu sam samcit, daleko od porodice i mislim - ako me ovo ne ojača, šta će?", kaže Zaha.

Igrač iz Obale Slonovače je ove sezone dao tri gola za Kristal Palas, a prošle je postigao devet i dobro igra kod Roja Hodžsona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve