Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2018.

17:32

Ronaldu jedna utakmica kazne – može kući na "Teatar snova"?

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo trebalo bi da dobije jednu utakmicu kazne zbog crvenog kartona na meču sa Valensijom, piše Gardijan.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ronaldu jedna utakmica kazne – može kući na
Foto: Getty Images

Ronaldo je isključen posle pola sata igre posle duela sa igračem Valensije Žeisonom Muriljom.

Portugalac ga je, dok je ovaj bio na zemlji, zakačio po glavi i sudija Feliks Brih je sa pomoćnikom procenio da je to dovoljno za direktan crveni.

Ukoliko se pisanje Gardijana ispostavi tačnim, to znači da će CR7 moći da zaigra protiv Mančester junajteda u trećem kolu Grupe H Lige šampiona.

Drugo kolo njegov novi klub Juventus igra u gostima protiv Jang Bojsa drugog oktobra i Ronaldo bi tada mogao da odradi suspenziju.

Ranije se pisalo da bi zbog kartona mogao da propusti tri utakmice. Da podsetimo, Juventus je u prvom kolu LŠ u sredu sa igračem manje pobedio sa 2:0 golovima Miralema Pjanića sa bele tačke.

Ukoliko Ronaldu bude omogućen povratak na Old Traford, ne bi bio prvi, jer je 2013. igrao na "Teatru snova" u dresu Real Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve