Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2018.

17:40

Inzagi: Opet bih igrao protiv Salcburga

Trener Lacija Simone Inzagi rekao je da bi opet voleo da odigra reprizu u Ligi Evrope iz prošle sezone kada je Lacio igrao protiv Salcburga.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Inzagi: Opet bih igrao protiv Salcburga
Getty images

Rimljani su imali 4:2 posle prvog meča i otvorena vrata ka prolasku dalje, što je delovalo još izvesnije kada su u revanšu poveli 1:0.

Usledio je veliki preokret Austrijanaca koji su otišli u polufinale LE sa 4:1.

"Voleo bih da repriziram taj dvomeč sa Salcburgom. Prošle godine su odigrali odlično u Evropi gde je svaka utakmica teška. U četvrtfinalu smo imali dobru prednost ali smo u revanšu prošli vrlo loše. Sveukupno je to bila dobra vožnja", rekao je Inzagi na pres konferenciji pred prvu evropsku utakmicu ove sezone.

Njegov Lacio igra protiv Apolona u Ligi Evrope u četvrtak uveče, a u grupi su još Ajntraht iz Frankfurta i Olimpij iz Marseja.

"Hoćemo da odigramo dobro u Evropi jer je to važno za nas. Imam dobre igrače i biće nekih promena protiv Apolona. Stručni štab i ja ćemo videti ko može da odigra praktično tri utakmice zaredom i ko treba da se rotira. Videćemo na treninzima, a i pričaćemo sa fudbalerima", kaže Inzagi.

Apolon je opisao kao iskusnu ekipu sa prosekom od 30 godina i podsetio da su izbacili Bazel koji je igrao Ligu šampiona prethodnih godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve