Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2018.

00:35

Milojević o Liverpulu i PSŽ: Napoli mirno da spava, tvrd smo orah

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da je zadovoljan učinjenim u prvom kolu Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević o Liverpulu i PSŽ: Napoli mirno da spava, tvrd smo orah
Foto: StarSport

"Danas je bila lepa fudbalska predstava. Vratiti se posle toliko godina, da imamo ovakvog protivnika... mislim da je bilo fantastično. Svaki igrač i trener živi za ovakve trenutke", rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde i Napolija odigrali su 0:0 u prvom kolu elitnog takmičenja.

"Teška (utakmica)... Sta reći o Napoliju, a da ne nude nešto malo. Vrhunska ekipa, trener. Godinama unazad se bore za Skudeto. Imali smo svoj plan, dosta toga smo dobro uradili. Mogu da budem zadovoljan. Znali smo da će Napoli imati posed, ali oni imaju posed i protiv Lacija, Milana".

Trener Zvezde rekao je da su na početku dosta grešili i zahvalio se navijačima na sjajnoj atmosferi.

"U pripremi smo ovo očekivali. Mislim da je Napoli i u ostalim utakmicama igrao na ovakav način. Imaju veliki roster, očekivali smo da će biti ovako".

Trener Zvezde pričao je uopšteno o Ligi šampiona.

"Nama je ovo prva utakmica. Da ne vidite nekoga 26 godina, zbunili biste se, bila bi vam knedla u grlu, a kamoli ovo. Iluzurno je pricati o timovima u LŠ. Nikada nisam trazio alibi, ali nemoj da zanemarimo budžete drugih ekipa. Ovo je za nas veliko iskustvo. Drago mi je sto je CZ došla kao veliki gigant i igra protic velikih. Da, oni su bili bolji, ali bićemo svima tvrd orah. Sad koliko tvrd, videćemo".

Na pitanje da li Napoli može mirno da spava jer će Zvezda pružiti sličan otpor Liverpulu i Pari Sen Žermenu, Milojević je rekao:

"Mogu mirno da spavaju... Nezgodna smo mi ekipa", kroz osmeh je rekao trener Zvezde.

Za kraj Milojević istakao da Boaći nije povređen i da ne voli da priča o igračima koji nisu igrali, tačnije je Kafuu, koji nije bio u protokolu jer je on izabrao ovih 18 igrača i oni su mu se uklapali u sistem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve