Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.09.2018.

20:52

Ovacije za šampione iz Barija FOTO

Članovi šampionske generacije Crvene zvezde iz Barija ovacijama su dočekani na stadionu "Rajko Mitić" uoči utakmice Lige šampiona Crvena zvezda - Napoli.

Izvor: B92

Autor:B92

Ovacije za šampione iz Barija FOTO
Foto: Starsport

Pred više od 50.000 gledalaca izašli su Željko Kaludjerović, Ivica Momčilović, Goran Vasilijević, Vladan Stošić, Slobodan Marović, Refik Šabanadžović, Ilija Najdoski, Dragiša Binić, Miodrag Belodedić, Siniša Mihajlović, Dejan Savićević, trener Ljupko Petrović, predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Dragan Džajić.

Izostali su Stevan Stojanović, Duško Radinović, Vladimir Jugović, Robert Prosinečki, Darko Pančev i Vladan Lukić.

Šampioni iz Barija obišli su počasnni krug oko stadiona, a aplauzima su ih pozdravili i navijači Napolija. Zvezda je u finalu Kupa saampiona 1991. godine na stadionu Sveti Nikola u Bariju savladala Olimpik iz Marselja 0:0 - 5:3 penalima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve