Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.09.2018.

20:15

Kapiten Spartaka "lajkovao" uvredljivu pesmu na račun svog trenera

Dvojica fudbalera Spartaka upali su u probleme sa klubom zbog pesme na Instagramu.

Izvor: B92

Autor:B92

Kapiten Spartaka
Foto: Getty images

Kapiten Spartaka Denis Glušakov i defanzivac Andrej Ješčenko optuženi su da su na društvenoj mreži Instagram lajkovali objavu ruskog glumca Dmitrija Nazarova, koji je u pesmi vređao trenera Spartaka Masima Kareru.

Nazarov je u stihu rekao da "Karera nije naša sreća" i zapitao se "koliko nam još sramote treba, pre nego što naša zahvalnost nestane".

Karera je 2017. godine osvojio šampionsku titulu sa Spartakom, a ove sezone ekipa zaostaje pet bodova za vodećim Zenitom iz Sankt Peterburga.

Nekoliko ruskih medija je prenelo da Glušakov i Ješčenko zbog suspenzije neće trenirati sa ekipom uoči utakmice sa Rapidom iz Beča, u četvrtak u Ligi Evrope.

Klub se nije oglasio, a na fotografijama sa treninga u utorak ekipe ne vide se dvojica igrača. Glušakov je rekao da nije l"ajkovao" spornu objavu, a Ješčenko nije želeo da komentariše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve