Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.09.2018.

13:00

De Laurentis: U haosu smo, ne smem da prognoziram VIDEO

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis otkrio šta misli o šansama svoje ekipe u Ligi šampiona.

Izvor: LN

Autor: LN

De Laurentis: U haosu smo, ne smem da prognoziram VIDEO
Foto: B92/MLj

Zvezda i Napoli se u Beogradu sastaju u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

De Laurentis je otkrio razlog zbog kojeg je, posle smenjivanja Mauricija Sarija, angažovao iskusnog Karla Ančelotija.

"Kada sam izabrao Ančelotija, izabrao sam ga jer sam tražio ozbiljnog, iskrenog čoveka, koji je pobeđivao svuda, čoveka koji ne mora ništa da dokazuje. Treba nam razumevanje i sigurnost i za one igrače koje nismo razumeli, a vi novinari ih nekad smatrate početnicima, a nekad najvećom klasom", izjavio je De Laurentis.

Kakva su Italijanova očekivanja za svoju ekipu u Ligi šampiona, da li je to osmina finala, četvrtfinale ili nešto više...

"Ne smem sebi da dozvolim da prognoziram, jer imamo veoma tešku grupu sa fenomenalnim ekipama, mnogo agresivnim. Iskreno, rekao sam već i UEFA, ne znam šta Liverpul radi u trećem šeširu. Ima mnogo toga da se popravi i sredi. I mi u Italiji smo u haosu, 'malo smo u rukama Lotita', 'malo je Fabrićini izgubio kormilo', malo se svi se plaše da kažu kako stoje stvari. Video sam se pre neki dan sa Gravinom, ostavio je dobar utisak, i meni se čini da ima izvrsnu sposobnost da sumira situaciju, gde smo sada i kako ponovo krenuti na pravi način", zaključio je De Laurentis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve