Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.09.2018.

12:00

Milojević na slatkim mukama – koga u startnih 11? ANKETA

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, nalazi se na slatkim mukama, pošto ima više fudbalera koji konkurišu za prvi tim protiv Napolija.

Izvor: PT

Autor: PT

Milojević na slatkim mukama – koga u startnih 11? ANKETA
Foto: Starsport

Prema njegovim rečima svi oni podjednako zaslužuju da igraju, međutim za sve mesta neće biti u prvom kolu Lige šampiona.

To se posebno odnosi na sredinu sredinu na kojoj su moguće razne rotacije, dok su odbrana i napad 99 odsto sigurni.

Milan Borjan ubedljivo je prvi čuvar mreže i tu neće biti nikakvih promena, a skoro podjednako sigurna je i odbrambena linija šampiona Srbije.

Milan Rodić, Miloš Degenek, Vujadin Savić i Filip Stojković odigrali su najviše minuta od svih fudbalera u zadnjem delu terena i bilo bi čudno kada bi se neko od njih našao na klupi protiv Napolija.

Za prvu postavu konkurišu još Srđan Babić i Marko Gobeljić, međutim male su šanse da ih vidimo od početka meča. Ipak, vi ostavite svoje mišljenje i odaberite četvoricu igrača koji bi po vama trebalo da se nađu na terenu.

Konačno dolazimo do sredine terena gde će strateg Crvene zvezde biti na velikim mukama.

Gorač Čaušić, Marko Marin i Ričmond Boaći stigli su poslednjeg dana prelaznog roka kao velika pojačanja i očekuje se da se dvojica od pomenuta tri igrača nađu u prvih 11. To su Marin i Boaći.

Kod Čaušića je dosta kompleksnija situacija pošto su Jovičić i Krstičić, uz Jovančića, izgurali kvalifikacije i imaju veliko poverenje Milojevića. Zbog toga je realnije da dva centralna vezna budu njih dvojica i to ne samo zbog poverenje, već i taktike.

Ispred njih trebalo bi da deluju Marin (levo), Ben (sredina) i Kafu (desno), međutim kako El Fardu nije igrao za vikend postoji malo sumnja da li će Zvezdin najbolji igrač iz kvalifikacija nastupati u startnoj postavi protiv Napolija.

Marin i Kafu su sigurni, a mesto centralnog ofanzivnog veznog će pripasti Benu, Čaušiću ili možda Ebilisiliu.

Napad je rezervisan za povratnika Ričmonda Boaćija, samo je pitanje ko će biti na klupi – Nikola Stojiljković ili Milan Pavkov?

Po prikazanom Pavkov je verovatno u prednosti, samo pitanje je za koga će se Milojević odlučiti.

Utakmica između Crvene zvezde i Napolija na programu je od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve