Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.09.2018.

16:51

"Setite se Barse u najboljim danima... slično je sa Liverpulom"

Bivši škotski fudbaler i trener Grejem Sunes rekao je da Liverpulova igra slična onoj Barselone u najboljim danima.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Liverpulov nezaustavljiv napad čine Brazilac Roberto Firmino, Egipćanin Mohamed Salah i Senegalac Sadio Mane, a Sunes upravo njih trojicu i izdvaja.

Sunes je tu "veliku trojku" uporedio sa onom sa početka dominacije Barselone, koju su predstavljai Leo Mesi, Čavi i Andres Iniesta.

"Setite se Braselone kada je bila najbolja, gledali ste kako igraju brzo i precizno, sa mađioničarima kao što su Mesi, Iniesta i Ćavi, ali ljudi nisu obraćali pažnju na njihovo zalaganje. Slično je sa ovim timom Liverpula. Divite se njihovim golovima i kreativnosti, ali ne obraćate pažnju na intenzitet igre kada nemaju loptu u posedu. Ako nastave sa ovakvom igrom, onaj ko bude ispred njih na tabeli će osvojiti ligu", rekao je Sunes.

Sunes je dodatno pohvalio Firmina, Salaha i Manea.

"Ofanzivna trojka Liverpula je uvek na lopti. Napadaju je blizu protivničkog gola, jure u 'čoporima' i svi tačno znaju šta rade", dodao je on.

Liverpul je trenutno na deobi prvog mesta Premijer lige, jer je u pet mečeva ostvario isto toliko pobeda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve