Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.09.2018.

14:20

Delf: Bernardo? Prosek, jedan od najgorih u timu...

Fudbaler Mančester sitija Fabijan Delf našalio se sa klupskim kolegom Portugalcem Bernardom Silvom.

Izvor: LN

Autor: LN

Delf: Bernardo? Prosek, jedan od najgorih u timu...
absolute machine

Del i Silva od prošle sezone zajedno igraju u Sitiju, a opšte je poznato da u svlačionici "Građana" vlada dobra atmosfera.

Delf se našalio sa medijima i svojim kolegom prvo rekavši da je on jako loš fudbaler, da bi ga odmah zatim pohvalio... donekle.

"Bernardo? Prosek, jedan je od najgorih u timu. Šalim se, on je timski igrač, odličan čovek i svi ga vole. Izgleda kao da ima 45 godina, a samo mu je 20 ili tako nešto. On će samo da napreduje i ispred njega je mnogo dobrih stvari i utakmica", rekao je Delf.

Delfu je ovo daleko od prve čudne izjave za medije, a nedavno je i svoju ženu nazvao "apsolutnom mašinom" kada ju je opisivao tokom porođaja.

Bilo kako bilo, Delf uživa u timu Pepa Gvardiole, dobro koristi minute koje mu Španac ukaže, uglavnom na levom beku, a o kvalitetima Bernarda Silve ne treba puno pričati, jer se svi mogu videti na utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve