Terzić: Nema pritiska, možemo da uradimo mnogo u LŠ VIDEO

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao je za vesti Prve TV o poslednjim pripremama pred debi crveno-beih u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

Zvezda brine o ženama

Na stadionu "Rajko Mitić" biće postavljen 17 metara dugačak transparent “Stop nasilju nad ženama” (na engleskom) u sklopu zajedničke akcije Zvezde i Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.

Zvezda u utorak od 21 dočekuje na "Rajku Mitiću" italijanski Napoli, u prvom kolu takmičenja.

"Da imamo stadion od 300-400 hiljada mesta sve bismo rasprodali. Ekipa je spremna. Očekujemo spektakl sutra uveče", rekao je Terzić.

Terzić je objasnio i ulogu bivšeg selektora Srbije Siniše Mihajlovića u pripremu meča za Napoli, pritisku zbog debija u eliti, očekivanjima, te planovima za "Marakanu".

"Stadion ispunjava sve uslove za licencu UEFA, ali želimo da povećamo komfor, zbog čega smo pokrenuli rekonstrukciju. Došli smo u dilemu kako rekonstruistati stadion napravljen 1963. radnom akcijom. Videli smo da se stanje razlikuje od izvedenog projekta, krenemo da radimo cev, koju nađemo 40 metara dalje. UEFA ima mnogo primedbi i zahtevi će rasti, na primer da svlačionice budu ispod Zapadne tribine, a to nije moguće. Generalno, uvek je lakše porušiti i praviti novo. To sam rekao, a ne da ćemo je srušiti. Za to je potrebno vreme i sredstva. Ne kažem da ću realizovati ili živ dočekati realizaciju te ideje. Ali to je neminovnost".

strana 1 od 2 idi na stranu