Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

21:00

Ibra: Srećan sam zbog Toronta, biće upamćeni kao moja 500. žrtva

Zlatan Ibrahimović se pridružio Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu kao jedini aktivni igrač sa 500 golova i po običaju, opisao je to na karakterističan način.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ibra: Srećan sam zbog Toronta, biće upamćeni kao moja 500. žrtva
Getty images

Njegov LA Galaksi je do poluvremena gubio 0:3 od Toronta, a onda je Ibrahimović u 43. minutu dao gol petom iz okreta, više borilačkim, nego fudbalskim potezom.

Spektakularan pogodak nije sprečio poraz 3:5, ali ni umanjio pažnju koju je gol privukao, pa je novinara zanimalo kada je Ibra znao da će lopta ući u mrežu.

"Bio sam blizu golu i ovaj me podseća na jedan koji sam dao za Ajaks. Išao je centaršut, ja sam se okrenuo i pogodio sam. I sad sam samo pokušao da pogodim gol i ušla je. Drago mi je zbog Toronta jer će biti upamćeni kao moja 500. žrtva", rekao je posle utakmice Ibrahimović za TSN.

On se posle utakmice putem društvenih mreža zahvalio svim klubovima za koje je igrao i u čijim je dresovima davao golove.

Da podsetimo, odigrao je 747 utakmica i dao 438 golova za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Milan, Barselonu, Paris Sen Žermen, Mančester junajted i LA Galaksi.

Za svoj trenutni tim je na 18 utakmica dao 17 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve