Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

20:00

Sari: Azar je bio jedan od najboljih na svetu? Predomislio sam se...

Menadžer Čelsija Mauricio Sari rekao je da smatra Edena Azara najboljim igračem na svetu, ali da zasluge za to ima i Mateo Kovačić.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Sari: Azar je bio jedan od najboljih na svetu? Predomislio sam se...
Getty images

Azar je sa Belgijom bio treći u Rusiji, Kovačićeva Hrvatska druga, a njih dvojica se dobro dopunjuju na sredini terena Čelsija, jer Kovačić otvara prostor Azaru i približava ga golu.

Dobra igra rezultira maksimalnim rezultatom "Plavaca" posle pet utakmica i prvim mestom na tabeli zajedno sa Liverpulom.

"Azar se vratio s okupljanja reprezentacije pre dva dana i dobio je dan odmora više i rekao da sam siguran da može postići 40 golova u sezoni. Kada su njih dvojica tu, potroši mnogo manje energije jer ne igra daleko od gola, nego samo u poslednjoj četvrtini. Ranije sam mislio da je Azar jedan od najboljih igrača na svetu. Sad sam se predomislio - on je najbolji. I još će biti bolji sada kada je bliži golu, ali i Mateo ima velike zasluge za to", kazao je Sarri, prenose britanski mediji.

Menadžer tima sa Stamford Bridža kaže da hoće da vrati titulu na taj stadion na severu Londona, ali da

"Moj cilj je da budemo najbolji tim u Engleskoj, ali to se ne može uraditi za mesec dana. Biće nam možda potrebna cela sezona, ili više", zaključio je Sari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve