Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

17:00

Ronaldo konačno proradio, Juventus maksimalan

Ekipa Juventusa pobedila je Sasuolo sa 2:1, u četvrtom kolu Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Ronaldo konačno proradio, Juventus maksimalan
Foto: Getty Images

Izabranici Masimilijana Alegrija ostvarili su četvrtu pobedu u isto toliko mečeva i jedina su ekipa sa maksimalnim učinkom.

Navijače "Stare dame" posebno može da raduje što je Kristijano Ronaldo konačno postigao prvenac.

Portugalac je imao dosta sreće u 50. minutu, kada je iskoristio lošu reakciju odbrane i loptu samo prosledio u gol. Najbolji fudbaler sveta nije se tu zaustavio, već je 15 minuta kasnije još jednom zatresao mrežu.

Ovoga puta Kristijano je pokazao veliko umeće i levom nogom poslao loptu iza leđa Andree Konsiljija. Do kraja meča Ronaldo je mogao da postigne još nekoliko golova, makar dva, međutim nije dobro reagovao u dobrim prilikama. Golove Ronalda, možete pogledati OVDE.

Najvažnije za Juventus je da su ostvarili pobedu, ali i da je Ronaldo konačno "probio led". Jedini pogodak za Sasuolo postigao je Babakar u nadoknadi vremena. Srpski fudbaler Filip Đuričić igrao je 60 minuta za Sasuolo.

Fudbaleri Đenoe savladali su Bolonju sa 1:0, a pobedonosni gol postigao je Pjatek u 69. minutu. Srpski fudbaler Darko Lazović na terenu je bio od 58. minuta.

U poslednjem meču igranom od 15 časova Udineze i Torino podelili su bodove, a reprezentativac Saša Lukić nije dobio šansu u dresu "Bikova".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve