Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

16:51

Odbrane, čuvajte se: Ronaldo počeo da rešeta, malo falilo za het-trik!

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo postigao je svoj prvi, a odmah zatim i drugi gol na utakmicama Serije A.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Odbrane, čuvajte se: Ronaldo počeo da rešeta, malo falilo za het-trik!
Getty images

Portugalac je tako u četvrtom kolu protiv Sasuola "razbio maler" koji ga je pratio u "čitave" tri utakmice italijanskog prvenstva ove sezone.

I baš kada se u Italiji pričalo da Portugalac ne može u Seriji A da daje golove kao u Španiji, nekadašnji as Real Madrida je priče utišao u 50. i 65, a mogao je i u 73. i 77. minutu.

Prvi gol za Juventus u Seriji A, Ronaldo postiže uz mnogo sreće. Đanmarko Ferari, defanzivac Sasuola je posle kornera sa dva metra glavom pokušao da vrati loptu svom golmanu.

Umesto toga vratio je u stativu od koje se lopta odbila do Ronalda, a Portugalac je sa metra udaljenosti samo sproveo loptu u mrežu za 1:0. Taj gol možete pogledati OVDE.

Drugi gol CR7 daje na asistenciju Emre Džana u kontri. Džan je prosledio pas na levu stranu gde je Ronaldo istrčao i levicom pogodio malu mrežu Konsiljijevog gola.

Ronaldo je imao dobru šansu i sedam minuta kasnije, Konsilji je odbranio, ali je promašaj iz 76. minuta krivica Ronalda.

Dobio je idealan centaršut pred golom i sa nekoliko metara šutirao pored gola. A pored je šutirao i posle udarca Kansela i odbrane Konsiljija kada je u 82. opet bio sam pred golom, ali ga het-trik jednostavno nije hteo.

Ne može da bude nezadovoljan, probio je led u Italiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve