Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

11:08

Zakarić: Svesni smo svega, ali...

Fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je da su on i saigrači svesni svega što dolazi sa poslom profesionalnog fudbalera.

Izvor: LN

Autor: LN

Zakarić: Svesni smo svega, ali...
Foto: Starsport

U 8. kolu Superlige crno-beli su upisali nova tri boda pobedom u Novom Sadu nad ekipom Proletera za konačan rezultat 1:0, gde se u listu strelaca upisao napadač Rikardo Gomeš u trinaestom minutu igre.

"Proleter se pokazao kao jedna čvrsta i organizovana ekipa koja je mogla da nam priredi neprijatno iznenađenje svojim šansama za gol. Ipak, uspeli smo da povedemo na početku utakmice i sačuvamo prednost, što je bilo veoma važno, jer su imali mnogo šansi među kojima su pogodili dve prečke i iznudili penal koji je odbranio Stojković. Pokušavali smo da im se približimo golu, ali jednostavno nismo uspeli u tome. Ukazala nam se prilika da se odvojimo nakon što je Nikolić odigrao na Pantića, ali je golman Proletera sjajno odreagovao", rekao je Zakarić.

Umor kod fudbalera Partizana postoji, ali svi moraju biti svesni da je to normalno.

"Oseća se umor što se moglo i videti na terenu, ali mi smo sportisti i profesionalci i moramo biti svesni toga. Mislim da smo svi svesni kakva je bila utakmica i kakvi smo bili na terenu, ali je važno da smo uzeli tri boda. Već u sredu nas očekuje utakmica sa Radom i tome se okrećemo koliko danas", dodao je Zakarić za sajt Partizana.

Prihod od prodaje ulaznica za vanredno kolo SLS FK Partizan – FK Rad koja se igra u sredu 19.09.2018. godine u 17 časova na stadionu Partizana, a koji je prvobitno bio namenjen za lečenje Dušana Todorovića, crno-beli će uplatiti humanitarnom fonudu Podrži život za lečenje dece Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve