Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

11:00

Savić za B92: Nema opuštanja, dobra uvertira pred Napoli

Vujadin Savić, kapiten fudbalera Crvene zvezde, veruje da nema opuštanja za njegovu ekipu posle ubedljive pobede nad Radnikom iz Surdulice.

Izvor: LN

Autor: LN

Savić za B92: Nema opuštanja, dobra uvertira pred Napoli
Foto: B92/MLj

Zvezda jeste dobila Radnik ogromnom razlikom (6:0), ali crveno-bele to ne opušta, naprotiv...

"Ne bih rekao da nas to opušta, jer u Zvezdi nema opuštanja, to je naj opasnije. Napravili smo dobru uvertiru pred utakmicu sa Napolijem. Odigrali smo stvarno dobro, golman Radnika nam je olakšao posao. Žao mi je zbog njega", rekao je Savić.

Savić je vatreni navijač crveno-belih oduvek bio, a u prvom Zvezdinom meču u Ligi šampiona posle 27 godina upravo će on nositi kapitensku traku.

"Jako emotivno (to doživljavam). Zvezdino sam dete, oduvek sam sanjao da budem prvotimac i osvojim titulu".

Savić još uvek nije postigao zvaničan gol u dresu Crvene zvezde od dolaska, a pravi trenutak za to bi mogao da bude baš protiv Napolija u utorak u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve