Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

08:48

Boaći: Mi smo gladijatori

Ričmond Boaći se na spektakularan način vratio u Crvenu zvezdu i imao jasnu poruku za sve o njemu u njegovim saigračima.

Izvor: LN

Autor: LN

Boaći: Mi smo gladijatori
Foto: Starsport

Uz dva pogotka napadač iz Gane je na povratničkom debiju ostvario i asistenciju i time ukrasio ubedljivu pobedu šampiona Srbije (6:0) nad Radnikom.

"Zahvalio bih se Bogu, on je zaslužan za sve što sam postigao u životu, pa i pogotke protiv Surduličana. Srećan sam što sam u Crvenoj zvezdi i posebno bih pohvalio fenomenalnu igru saigrača. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni mojih pogodaka. Golove posvećujem publici, saigračima i stručnom štabu", rekao je Boaći.

Posle duela protiv Surduličana ostao je utisak da napadač iz Gane kao da nije ni napuštao ekipu iz Ljutice Bogdana.

"Uvek sam se borio za više. Trenirao sam, radio naporno i stremio ka novim izazovima. Kao što uvek kažem ukoliko mi je suđeno zatrešću mrežu, tako gledam i na sledeći duel. Ako budemo na najvišem nivou, uz dobro poznatu podršku navijača, možemo da ostvarimo naše snove".

Efkasno veče obeležile su poslednje crveno-bele akvizicije što je posebno obradovalo centarfora.

"Smatram da je sportski sektor napravio fenomenalan tim i doveo odlične igrače. Večeras se to potvrdilo, novajlije su odigrale izvanredno. Igrački kadar iz mog prethodnog i aktuelnog angažmana nisu za poređenje. Drugačija je ekipa. Nedostaju mi igrači iz prethodne sezone, voleo bih da su oni tu, uz aktuelne, ali bi nas bilo 45", jasan je Ričmond.

Slavlje neće dugo trajati, jer izbranike Vladana Milojevića već u utorak čeka meč sa Napolijem u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

"Napoli voli da igra fudbal, ali mi nismo samo fudbaleri, već i gladijatori. Uveren sam da im neće biti lako kad osete atmosferu na Marakani u režiji naših navijača", istakao je Boaći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve