Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2018.

14:00

Mažić: Zbog Hrvata nisam sudio finale SP

Srpski sudija Milorad Mažić i njegovi saradnici bili su "viđeni" učesnici finala Mundijala, ali nisu imali tu čast da dele pravdu u najvećem fudbalskom meču.

Izvor: B92

Autor:B92

Mažić: Zbog Hrvata nisam sudio finale SP
Foto: Getty images

Mažić je nakon arbitraže finale UEFA Superkupa i finala Lige šampiona bio glavni kandidat da deli pravdu i u finalnom meču Svetskog prvenstva u Rusiji.

Nažalost, za tu šansu moraće da čeka neku novu priliku, a u intervjuu za "Nedeljnik" otkrio je i glavni razlog zašto ga nismo gledali na Lužnjikiju 15. jula.

"Nemojte pogrešno da me shvatite, ali neukusno bi bilo da dublje ulazim u tu temu. Istina je da svakako nismo mogli da sudimo meč u kojem je akter hrvatski tim. Eto, to vam dovoljno govori. Posle utakmice četvrtfinala – derbija između Brazila i Belgije – otvorila su nam se skoro sva vrata, ali na kraju jedna nisu, na našu žalost. Iskustvo nas, jednostavno, uči – otvoriće nam se druga životna vrata...", rekao je Mažić.

On je za Nedeljnik govorio o svom životu, kako gleda na porefisonalni fudbal, kako na život u Srbiji, o iskustvima u finalu Lige šampiona, kritikama Jirgena Klopa, optužbe srpskih klubova, pre svih Crvene zvezde, kako izgleda posle Vemblija suditi u Surdulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve