Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2018.

15:25

"Čujem rasprodata si, kažu nema karata za mene..."

"Rajko Mitić" će biti pun kada u Beograd stignu Napoli, PSŽ i Liverpul, ali neće svi verni navijači Crvene zvezde imati priliku da uživo učestvuju u spektaklu.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: StarSport

Srpski šampion je u utorak za manje od tri sata rasprodao sve pakete ulaznica za svoj prvi nastup u grupnoj fazi Lige šampiona.

Među hiljadama onih koji nisu uspeli da ih kupe našao se i jedan od onih koji su redovni na stadionu i u "malim" i "nebitnim" utakmicama.

Njegovo emotivno pismo voljenoj Zvezdi postalo je hit na društvenim mrežama.

"Čujem... rasprodata si, kažu za mene nema karata. Nisam ljut, osećam nekakav ponos, sada znam da nije bilo zabadava kisnuti tih godina, smrzavati se, gubiti titule. Umeli smo da se gušimo u neuspesima, stidiljivo bi dozivali pobede, ti na terenu, a ja sa olovkom što je škrabala hartiju.

Sada smo omogućili svim tim ljudima da te posmatraju protiv velikana, nije li to najveća pobeda, veća i od one koju priželjkujemo u sledeći utorak... Od dana kada smo koračali ka početku, novom početku, sada si ti na vrhu, a ovo ti piše čovek koji je neizmerno srećan zbog toga.

Ja ću na Radnik iz Surdulice, da ti dokazujem kako ljubav čine sitnice. Ponovo si div, ustvari ti to nikad nisi prestala da budeš, samo si na trenutak zatajila, kao što na trenutak umeš da bljesneš, zasijaš. Od tebe nikad nisam mogao da odustanem tebe sam zavoleo kad je nekolicina od tebe odlazila, a ja ti se iznova vraćao. Tako će biti i sada. Možda neću biti na stadionu, ali ću biti tu negde, spreman da ka tebi hrlim onda kad nekolicina ode.

Dobro znaj da uvek tu sam ja!"

Ovaj izlov emocija i istinska ljubav prema klubu svakako je zaslužila najmanje da mu crveno-beli omoguće da prisustvuje suradima sa evropskim velikanima.

Pismo nije potpisano, pa se samo nadamo da će autor biti pronađen i adekvatno nagrađen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve