Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.09.2018.

23:45

Rašford dao gol, Engleska pobedila Švajcarsku

Fudbaleri Engleske pobedili su Švajcarsku sa 1:0 na stadionu King Pauer u Lesteru u prijateljskom meču.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Rašford dao gol, Engleska pobedila Švajcarsku
Getty images

Jedini gol za "Tri lava" postigao je Markus Rašford u 54. minutu. Englezi su izveli korner i sa leve prebacili loptu na desnu stranu.

Kajl Voker je odatle vrlo preciznim dugim dodavanjem pronašao Rašforda na drugoj stativi, a fudbaler Mančester junajteda se dobro snašao i volejem po zemlji u bliži ugao matirao Zomera.

Golu je prethodio pad jednog švajcarskog igrača u svom kaznenom prostoru, Švajcarci su za trenutak zastali, ali faula nije bilo, pa su fudbaleri u belim dresovima nastavili akciju i postigli gol koji će se ispostaviti pobedonosnim.

Severna Irska je u prijateljskoj utakmici pobedila Izrael sa 3:0, Irska i Poljska su remizirale 1:1, a od zanimljivijih prijateljskih mečeva, Japan je ranije u toku dana pobedio Kostariku sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve