Nova vest
Fudbal

Subota, 08.09.2018.

12:20

Brunčević: U Pazaru igraju deca naše čaršije

Fudbaler Novog Pazara Mirsad Brunčević ocenio je da Bežanija nije bolja od njegovog tima i rekao da očekuje pobedu pred domaćim navijačima.

Izvor: B92

Autor:B92

Brunčević: U Pazaru igraju deca naše čaršije
StarSport

Dve ekipe igraju utakmicu šestog kola Prve lige Srbije.

"Moramo da posvetimo više pažnje njihovim iskusnijim igračima, ali u istom smo rangu, poznajem ih dobro i ne mislim da su kvalitetniji. Verujem u naše momke i očekujem da pokažemo da smo bolji od Beograđana", rekao je Brunčević.

Bežanija je drugi tim lige sa 12 bodova, dok Novi Pazar ima tri boda i zauzima 14. poziciju na tabeli.

"Trebalo je da protiv Inđije ostvarimo povoljniji rezultat od minimalnog poraza (0:1). Publika je prepoznala rad trenera Vladice Petrovića uprave i igrača, pa verujem da će nas podržati u velikom broju. Ovo su deca naše čaršije", naveo je Brunčević.

On je prošao fudbalsku školu Partizana, bio je standardan u čuvenoj generaciji 1994, a odigrao je 25 utakmica u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije.

"Izdanak sam škole crno-belih i vidim kad postoji prostor za napredovanje. Mnogo je talenata, klub ima čemu da se nada i trebalo bi da se uskoro vrati na superligaški nivo. Daćemo poslednji atom snage da izdržimo. Vreme je da Pazar ustane", kazao je Brunčević.

Utakmica na Gradskom stadionu izmedju Novog Pazara i Bežanije igra se u subotu od 16.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve