Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.09.2018.

15:50

Nastasić uz Luku: Dok je Krstajić selektor – bez mene

Fudbaler Šalkea Matija Nastastić pridružio se Luki Milivojeviću i poručio da je, dok je selektor Mladen Krstajić, najbolje da ne bude u reprezentaciji Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Nastasić uz Luku: Dok je Krstajić selektor – bez mene
Foto: Getty images

Nastasić je, kao i Milivojević, izostao sa spiska za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom u Ligi nacija, ali na svoje insistiranje, dok je kapiten Kristal Palasa optužen da je pokušao puč u reprezentaciji.

"Moja je odluka da ne igram, trenutno nisam spreman da budem u reprezentaciji kod sadašnjeg selektora i stručnog štaba. Nismo imali dobru komunikaciju pre Svetskog prvenstva. Iako nemam problem, ne bih se tamo osećao dobro, bolje je da ostanem u klubu", rekao je Nastasić nemačkim medijima.

Nastasić, koji nije išao na Mundijal zbog povrede, razočaran je što nije bio na vezi sa selektorom Krstajićem u tom trenutku.

"Pričao sam sa njegovim pomoćnikom, ali ne i sa Krstajićem. Odluku o neigranju doneo sam samo za dva naredna meča, ne mogu da kažem da nikada više neću igrati za reprezentaciju. Videćemo šta će se desiti u budućnost", naveo je Nastasić.

Bivši fudbaler Partizana, Fiorentine i Mančester Sitija odigrao je 27 utakmica za reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve