Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.09.2018.

12:00

Terzić za B92: Na plate trošimo 12 miliona, nismo državni projekat

Zvezdan Terzić u intervju za B92 govori kako se Zvezda digla iz ponora, koliko troše na plate, na koji način im pomaže Aleksandar Vučić, o odnosu sa Kokezom.

Izvor: B92

Autor:B92

Terzić za B92: Na plate trošimo 12 miliona, nismo državni projekat
Foto: B92/FÈ

Terzić za Direktno sa Filipom kaže da je ovaj tim najbolji još od Barija te da je najveća želja uprave bio povratak Ričmonda Boaćija.

Filipu Čukanoviću objasnio je i na koji način su transferi dogovoreni u "minut do 12". Otkriva zašto su pojedini igrači pristali da u Zvezdi igraju i za duplo manje para.

Godišnje klub troši 20 miliona evra, a na plate oko 12 milona. Terzić kaže da je su od prodaje Nemanje Radonjića zaradili 6 miliona evra. Dodaje i da će deo novca biti uložen u izgradnju internata omaldinske škole koja bi mogla da počne već u septembru.

Terzić kaže da su zlonamerni i prema Zvezdi i prema Vučiću oni koji kažu da je klub državni projekat. Ipak podseća da je predsednik Srbije bio podrška kada drugi nisu.

Po prvi put otkkriva kako su tekli pregovori sa Vladanom Milojevićem i kaže da se okružio pametnijima od sebe. U intervju za B92 govori i zašto mu niko iz FSS-a nije čestitao kao i zašto nije u dobrim odnosima sa Slavišom Kokezom.

Otkriva i zašto se divi Putinu čiju knjigu ima u kancelariji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

397 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve