Nova vest
Fudbal

Petak, 31.08.2018.

17:51

Trener Voždovca: Nema krize, ali želimo još bolje

Trener Voždovca Branko Vojinović rekao je danas da njegove fudbalere čeka zahtevna utakmica sa Napretkom i da želi da ekipa poboljša rezultate u Super ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener Voždovca: Nema krize, ali želimo još bolje
Trener Voždovca: Nema krize, ali želimo još bolje

Voždovac će u subotu od 20.00 gostovati Napretku u Kruševcu u sedmom kolu Super lige Srbije.

"Veoma zahtevna utakmica protiv ekipe koja ima kvalitet, ali objektivno nema rezultat koji želi. Imamo imperativ da igramo dobro i raduje nas što u poslednje dve utakmice nismo primili gol. Defanzivno smo uradili sve kako treba, ali imamo problem sa realizacijom i nadamo se da će nam se to otvoriti u utakmici u Kruševcu", rekao je Vojinović na konferenciji za novinare.

Vojinović je naveo da očekuje dobru utakmicu, ali i dobar rezultat u duelu dve ekipe koje "hoće da igraju i da se nadigravaju". On je naveo da nije zadovoljan rezultatima na početku sezone jer misli da je Voždovac mogao mnogo više.

"Ne postoji kriza igre, postoji kriza rezultata. Pred nama su teške utakmice, ali nema sumnje u naš kvalitet i našu ekipu. Nadamo se da ćemo u predstojećim utakmicama nadoknaditi manjak objektivno bodova koji imamo. Voždovac mnogo više zaslužuje", rekao je Vojinović.

Fudbaler Voždovca Andrija Luković rekao je da nije lako osvojiti bodove u Kruševcu.

"Čeka nas ozbiljna ekipa. Dobro smo radili i idemo na pobedu", rekao je Luković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve