Nova vest
Fudbal

Petak, 31.08.2018.

15:00

Gvardiola: Junajted je vrhunski tim

Pep Gvardiola, menadžer Mančester sitija, pohvalno je pričao o svom gradskom rivalu Mančester junajtedu.

Izvor: LN

Autor: LN

Gvardiola: Junajted je vrhunski tim
Photo by Clive Mason/Getty Images

Pepov Siti je dobro počeo sezonu, u tri meča ima dve pobede i remi, dok se isto ne može reći za Murinjov Junajted.

"Crveni đavoli" su u tri kola Premijer lige dva puta poraženi, od Brajtona i Totenhema, a savladali su Lester na domaćem terenu.

"Mančester junajted je i dalje vrhunski tim. Tek smo u avgustu, ima još mnogo poena koji mogu da se osvoje. Tek posle reprezentativne pauze u stvari počinje sezone, jer od tada krećemo da igramo na svaka tri dana", rekao je Gvardiola.

Španski stručnjak je na konferenciji za medije pred 4. kolo PL prokomentarisao je i žreb za Ligu šampiona, u kojem je Siti stavljen u grupu F sa Šahtjorom, Lionom i Hofenhajmom.

"Liga šampiona je svake sezone sve jača i jača. Ekipe koje konkurišu za trofej su sve bolje i bolje, tako da ćemo videti, sve zavisi od toga kako mi budemo igrali", dodao je Pep.

Gvardiola se osvrnuo i na "incident" u kojem je Serhio Aguero viđen kako puši nargilu, ali je rekao da mu to apsolutno ne smeta i da čak nije ni porazgovarao sa argentinskim napadačem.

Bivši trener Bajerna i Barselone dodao je da niko nije povređen i da su svi spremni da zaigraju u subotu od 18.30 protiv Nujkasla na Etihadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve