Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2018.

12:15

Džajić: Nemam ja šta da savetujem Miloja, verujem u njega

Leganda Crvene zvezde Dragan Džajić veruje u crveno-bele uoči gostovanja Salcburgu u revanšu baraža za plasman u Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Džajić: Nemam ja šta da savetujem Miloja, verujem u njega
Foto: B92/PT

Zvezda gostuje u Austriji u sredu od 21h, posle remija bez golova u Beogradu prošlog utorka.

Pročitajte još: Salcburg čeka 9.000 "delija": Spremni smo za brutalne Srbe

"Imamo šansu da uđemo u Ligu šampiona, imamo rezultat koji je obećavajući, ali u javnosti misle da će biti lakše nego što misle u klubu. Neće biti laka utakmica, kao što nijedna evropska nije laka. Mislim da je Zvezda spremna da se suprotstavi. Sve utakmice su bile na nivou za ovaj period sezone. Nema razloga da ne verujem da tako ne bude i sad", rekao je Džajić.

Zvezda nije igrala u aktuelnom formatu Lige šampiona, a sanja povratak u elitu skoro 30 godina.

"Ovo više govore moje emocije i želja. Verujem u igrače da će odigrati disciplinovano. Najvažnije je da ćemo i dalje igrati u Evropi, s tim što se ja nikad ne zadovoljavam ostvarenim. Ako već imamo šansu da igramo u LŠ treba je iskoristiti".

Zvezda je odlično "zatvorila" Salcburg u Beogradu, propustivši sjajnu šansu da stekne prednost uoči revanša na Red Bul areni.

"Salcburg nije stvorio nijednu šansu, mi smo imali jednu stoodstotnu, možda smo mogli da imamo i drugu, ali to je fudbl, ne treba se vraćati na ono što je bilo. Sada se mora biti koncentrisan 90 minuta, čekati momenat, svoju šansu. Ali to će Milojević sve reći igračima, nemam ja šta da savetujem njega koji je do sada dokazao da može da se suprotstavi evropskim klubovima na svoj način. Verujem u njega i igrače", zaključio je Džajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve