Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2018.

22:49

Nikolić: Možemo da se nadigravamo sa njima, nadamo se prolasku

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić kaže da je njegova ekipa podlegla euforiji pa je olako primila gol od Bešiktaša, ali smatra da Partizan ima čemu da se nada.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Nikolić: Možemo da se nadigravamo sa njima, nadamo se prolasku
Foto: Printscreen B92

Partizan je u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope odigrao na svom terenu 1:1 protiv Bešiktaša.

Gol za Partizan je postigao Rikardo Gomeš u 14, ali je već u narednom minutu izjednačio Arslan posle dodavanja Rikarda Kvarežme.

"Možemo s jedne strane biti nezadovoljni. Ekipa sjajnih individualaca čiji su igrači osvojili sve što se moglo osvojiti u fudbalu. Mislim da smo bili ravnopravan protivnik i u nekim segmentima smo možda zaslužili da postignemo taj drugi gol koji bi nam olakšao odlazak na gostovanje u Istanbul sledeće nedelje", rekao je Nikolić posle utakmice.

Siguran je da Partizan posle ovakvog izdanja ima čemu da se nada i u revanšu.
"S druge strane mislim da imamo pravo da se nadamo prolasku dalje, u grupnu fazu jer smo videli da možemo da se nadigravamo sa njima i zašto ne i da pobedimo, čemu svi i težimo", kaže Nikolić koji objašnjava i kako je Partizan primio gol.
"Desio se neki pad koncentracije možda i od euforije kad smo postigli gol. Bešiktaš pre svega mislim da nije ništa ni stvorio do tog našeg pogotka. Moguće da smo ušli malo rastavljeni, mislili smo da neće moći da nas ugroze jer nisu ni pokazivali neku veliku želju, ofanzivno nisu vršili neki preterano visok pritisak na nas tako da dali su gol i uz pomoć individualnog kvaliteta Kvarežme. Na nama je da ispravimo greške u Istanbulu", zaključuje Nikolić.

Revanš je 30. avgusta u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve