Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2018.

22:57

Vida: Lepa atmosfera i realan rezultat, ali mi ćemo proći dalje

Hrvatski fudbaler i štoper Bešiktaša Domagoj Vida zadovoljan je rezultatom svoje ekipe protiv Partizana u plej-ofu Lige Evrope.

Izvor: LN

Autor: LN

Vida: Lepa atmosfera i realan rezultat, ali mi ćemo proći dalje
Foto: Starsport

Vida i Bešiktaš su remizirali sa Partizanom na gostovanju 1:1 i sada ih očekuje duel na domaćem terenu za plasman u drugo najjače evropsko klupsko takmičenje.

Vida veruje da je podela bodova bio realan rezultat i ističe da su bili "šokirani" brzo primljenim golom.

"Mislim da je podela bodova na kraju realan rezultat. Zabili su nam gol i šokirali nas, ali brzo smo se vratili. Na kraju je bilo nekih polu šansi i mislim da smo mi malo više zadovoljniji. Za nedelju dana imamo novi meč pa ćemo videti sta ce biti. Idemo po pobedu i u Ligu Evrope", izjavio je Vida za TV Arena Sport.

Vida je nedavno već gostovao na stadionu Partizana, kada je nastupao da Dinamo Kijev, a veruje da je ova ekipa vicešampiona Srbije bolja nego ona tada.

"Mislim da je pre godinu dana to bilo, bolji su sada nego ranije, mada su onda imali nesreću jer su igrali pred praznim tribinama. Lepo igraju, imaju dobrog napadača, dobra su ekipa i to se odrazilo na ovaj nerešen rezultat. Mislim da su svi očekivali da ce Bešiktaš lakse igrati. Teško je bilo, ali mislim da ćemo mi proci dalje", dodao je Vida.

Vida je tokom meča konstanto bio meta "Grobara" zvižducima i dobacivanjima, ali ga to nije mnogo omelo.

"Imam dovoljno godina iskustva tako da me to nije puno diralo. BIla je lepa atmosfera, nije bilo nekihi povika za mene. Čestitam i navijačima i Partizanu, pa se vidimo za nedelju dana", zaključio je vicešampion sveta sa Hrvatskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve