Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2018.

17:35

Dalić ostaje na klupi "vatrenih" i dobija novi ugovor

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić ostaje na toj funkciji, odlučeno je sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS).

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Dalić ostaje na klupi
Getty images

Index podseća da je Dalić posle Svetskog prvenstva u Rusiji rekao da će razmisliti hoće li ostati na klupi "vatrenih" ili ne, a posle najvećeg uspeha u istoriji hrvatskog fudbala.

On je bio razočaran odnosom vrha HNS prema njemu, ali je nakon razgovora sa predsednikom HNS Davorom Šukerom nesporazum rešen.

Imao je nekoliko ponuda u međuvremenu, a prema još uvek važećem ugovoru sa hrvatskom kućom fudbala prima 250.000 evra mesečno u naredne dve godine.

Pretpostavlja se da će taj ugovor pred utakmicu sa Španijom u Ligi nacija biti "pojačan" većom platom.

Da podsetimo, Hrvatska se plasirala u finale Svetskog prvenstva u Rusiji posle pobeda nad Argentinom, Nigerijom, Islandom, Danskom, zemljom domaćinom i Engleskom.

U finalu je Francuska bila prejaka, pa su "trikolori" sa 4:2 postali prvaci sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve