Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.08.2018.

08:30

Klop: Briga me za titulu

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da nije zainteresovan za "slanje poruke" rivalima u borbi za titulu posle pobede nad Kristal Palasom.

Izvor: AK

Autor: AK

Klop: Briga me za titulu
Foto: Getty images

"Redsi" su sa rutinskih 2:0 u Londonu pokazali da će biti možda i glavni konkurent Mančester sitiju u borbi za tron ove sezone.

Liverpul je prošlu sezonu završio sa 25 bodova iza Sitija, ali početak nove sezone najavljuje drugačiji ishod u tekućoj.

"Briga me za to. Ne borimo se sa drugima za titulu svakog vikenda. Preterano je pričati bilo šta o tome posle samo dva kola. Možete diskutovati o čemu želite, samo bez nas", rekao je Klop.

S druge strane, menadžer Palasa Roj Hodžson je bio besan zbog penala koji je dosuđen "redsima" u prvom poluvremenu, dok nije kritikovao isključenje Van-Bisake.

"Mislim da smo uradili dovoljno da ostvarimo dobar rezultat. Mislim da nije bio penal. Besan sam što nam je oduzet dobar rezultat", rekao je Hodžson.

Liverpul je dobio penal nakon duela bivšeg štopera "redsa" Sakoa i Mamadua Salaha, a pošto je Premijer liga jedina iz "petice" koja ove sezone ne koristi VAR tehnologiju, odluka arbitra Majkla Olivera bila je konačna.

"Bilo je dovoljno kontakta. Razumem navijače Palasa da su frustrirani, ali je do bila loša igra u odbrani", rekao je komentator BBC Kris Saton.

Liverpul je tako jedan od pet timova koji je zabeležio dve pobede u prva dva kola PL.

U sledećem "redsi" dočekuju Brajton, koji je proteklog vikenda nadigrao Mančester junajted (3:2), dok Palas gostuje lokalnom rivalu Votfordu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve