Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.08.2018.

10:10

Srpski fudbal – trener ga izbacio iz tima, on krenuo u linč sa prijateljima

U nedelju se u Užicu dogodio sramotan incident koji, nažalost, za srpski fudbal ne predstavlja presedan.

Izvor: AK

Autor: AK

Srpski fudbal – trener ga izbacio iz tima, on krenuo u linč sa prijateljima
Foto: StarSport

Fudbaler Slobode Nemanja Knežević nezadovoljan izbacivanjem iz ekipe došao u klupske prostorije sa nekoliko prijatelja kako bi se fizički obračunao sa trenerom Milanom Bosancem.

Knežević je u Slobodu došao ovog leta iz lokalnog Jedinstva, ali ga je Bosanac uoči utakmice protiv Novog Pazara u subotu odstranio iz ekipe zbog oštrog starta nad saigračem na treningu u petak.

Fudbaler je u nedelju ujutru upao u prostorije kluba tražeći Bosanca, a nesagledive posledice sprečili su sportski direktor kluba Božidar Opačić i pripadnici MUP.

Klub je odmah raskinuo saradnju sa Kneževićem, a u saopštenju za javnost je naveo da se "ovakva i slična ponašanja ne smeju dozvoliti i tolerisati, jer FK Sloboda Užice ne prihvata pritiske i ucene kao način funkcionisanja kluba".

Sloboda je zbog ovog incidenta ostala i bez trenera, jer je Bosanac odlučio da raskine saradnju. Za novog trenerasrpskog prvoligaša je Jovan Čučkovišć.

Užički klub je u prva dva kola nove sezone Prve lige Srbije osvojio jedan bod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve