Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2018.

18:56

Očajni Junajted – Brajton savladao Murinjovu ekipu

Ekipa Mančester junajteda poražena je na gostovanju od Brajtona sa 3:2, u drugom kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Očajni Junajted – Brajton savladao Murinjovu ekipu
Foto: Getty Images

Izabranici Žozea Murinja odigrali su veoma loš meč na Ameks stadionu i domaći fudbaleri zasluženo su došli do sva tri boda.

Od odbrane do napada "Crveni đavoli" izgledali su očajno i nešto će uskoro morati da se promeni u ekipi iz Mančestera. Sigurno da fali srpski fudbaler Nemanaja Matić, međutim Junajted zaista izgleda slabo.

Brajton je do vođstva došao u 25. minutu kada je Glen Mari "šmekerskim" potezom savladao Davida de Heu. Samo dva minuta kasnije usledio je još jedan šok za ekipu Žozea Murinja.

Odbrana Mančestera je loše odreagovala i Dafi je neometan sa nekih pet metara poslao loptu u gol. Da bi Junajted mogao do preokreta pokazao je Lukaku u 34. minutu kada je smanjio na 2:1.

Međutim, tim iz Mančestera primio je još jedan pogodak do poluvremena, pošto je Gros sa bele tačke savladao Španca.

U drugom poluvremenu Murinjo je pokušavao sa izmenama, međutim promene na semaforu nije bilo – sve do 94. minuta, kada je Junajted dobio penal. Pol Pogba je iskoristio priliku da se upiše u listu strelaca, međutim vremena za izjednačenje nije bilo.

Posle pobede u prvom kolu Junajted je zabeležio poraz, dok je Brajton obrnuto – nakon poraza došao do pobede.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve