Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2018.

11:55

Sergej najplaćeniji Srbin u Seriji A, ali stižu i kritike

"Otimali" se Real, Barselona, oba Mančestera, Pari Sen Žermen i Milan, ko će da dovede Sergeja Milinkovića Savića i to je bila glavna vest tokom prelaznog roka.

Izvor: B92

Autor:B92

Sergej najplaćeniji Srbin u Seriji A, ali stižu i kritike
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Nova vest u italijanskoj štampi jeste da je Sergej bio najslabiji pojedinac meča u porazu od Napolija (1:2) na startu Serije A.

To je možda i očekivano jer je kasno počeo pripreme, ali sada su u Laciju promenili ploču i više ne traže 150 miliona za Savića, već žele da ga učine najplaćenijim srpskim igračem u Kalču.

"La Gazzetta dello Sport" piše danas danas da Lacio želi da poveća platu Sergeju, sa sadašnjih 1,8 na tri miliona evra, uz godinu dana duži ugovor, dakle do 2023. godine.

Lacio i SMS-ovi agenti ugovaraju i otkupnu cenu, koja bi mogla da bude između 130 i 150 miliona evra.

Ukoliko postignu dogovor Sergej bi po primanjima preskočio Aleksandra Kolarova, koji je do sada imao najveća primanja i u Romi godišnje zarađuje dva miliona evra.

Danas se, inače, igraju ostale utakmice 1. kola Serije A.

Roma tvrdi da ove sezone ima velike ambicije, a da li može da ih isprati kvalitetom videćemo na gostovanju Torinu, gde je dvojka 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Torino - Roma.

Parma se vratila! I u prvom meču u Seriji A čeka Udineze. Prava poslastica za sve ljubitelje Kalča, a kec nosi kvotu 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Parma - Udineze.

Inter se ozbiljno pojačao, sprema se da napadne titulu, pa Sasuolo ne bi smeo da mu predstavlja problem. Kvota na dvojku je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Sasuolo - Inter.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve