Nova vest
Fudbal

Subota, 18.08.2018.

17:53

Mitrović pogodio, ali su Spursi prejaki za Jokanov Fulam

Fudbaleri Fulama poraženi su od Totenhema sa 3:1, u drugom kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Mitrović pogodio, ali su Spursi prejaki za Jokanov Fulam
Foto: Getty Images

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović postigao je jedini pogodak za ekipu Slaviše Jokanovića i to u 52. minutu.

Totenhem ostvario je drugu pobedu zaredom, dok je Fulam poražen oba puta u uvodna dva kola.

Domaći fudbaleri bolje su otvorili meč i odmah su krenuli sa napadima. Prvi je zapretio Lukas Moura u šestom minutu, ali je bio neprecizan glavom. Nastavili su sa napadima Spursi, a prvu sledeću šansu imao je Kejn u 14, odnosno Eriksen u 23. minutu.

Imao je i Fulam šanse preko Kernija i Sesenjona, međutim prvi gol na meču postiže Totenhem i to preko Moure. Brazilac je uputio odličan šut levom nogom i Fabrisio je bio nemoćan. Sa tim rezultatom otišlo se na pauzu.

U nastavku meča Fulam dolazi do izjednačenja – Sesenjon je asistirao, a Mitrović sa zemlje postigao gol glavom. Delovao je odlično Fulam u ovom delu meča, a Mitrović je do još jednog gola mogao u 67. minutu kada je loše zahvatio loptu.

Kazna za propuštenu šansu došla je u 74, kada je Kiran Tripije neverovatni šutem iz slobodnog udarca savladao Fabrisija, koji nije imao nikakve šanse. Samo tri minuta kasnije Totenhem je rešio pitanje pobednika.

Erik Lamela sjajno je prošao kroz sredinu, asistirao ka Kejnu, koji je lepo prevario Čejmbersa i preciznim udarcem poslao loptu u gol.

Kejn je ovako skinuo kletvu, pošto je postigao gol u avgustu, nešto što mu nije polazilo za rukom u prethodnim šampionatima. Do kraja Spursi su rutinski priveli meč kraju i zasluženo došli do trijumfa.

Kada je reč o ostalim utakmicama Bornumut je posle preokreta savladao Vest Hem u Londonu, Lester je sa 2:0 bio bolji od Vulvsa, dok je Everton sa 2:1 pobedio Sautempton.

Jedan od dva gola za "Karamele" postigao je Rišarlison, koji je tako nastavio sa odličnim partijama na startu godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve