Nova vest
Fudbal

Subota, 18.08.2018.

15:00

Argentina bez Mesija, Aguera i Iguaina, ali se vratio Ikardi

Privremeni selektor Argentine Lionel Skaloni saopštio je spisak igrača na koje računa na predstojeće mečeve protiv Gvatemale i Kolumbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Argentina bez Mesija, Aguera i Iguaina, ali se vratio Ikardi
Foto: Getty images

Na spisku očekivano nema Lionela Mesija, koji se drugi put privremeno povukao iz selekcije, ali je tu jedno novo zvučno ime.

U tim "Gaučosa" vratio se kapiten i najbolji strelac milanskog Intera Mauro Ikardi, za koga nije bilo mesta u selekciji koju je na Mundijalu predvodio Horhe Sampaoli.

Osim Mesija, na spisku nema ni Serhija Aguera i Gonsala Iguaina, a uz Ikardija njih će u napadu zameniti sin trenera Atletiko Madrida Đovani Simeone.

Od drugih igrača sa SP tu su Paulo Dibala, Anhel Korea, Kristijan Pavon, dok nema Anhela di Marije, Nikolasa Otamendija, Markosa Rohoa, Evera Banege, te Havijera Masćerana i Lukasa Bilje koji su se penzionisali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve