Nova vest
Fudbal

Subota, 18.08.2018.

12:00

Da li će opsesija za LŠ saplesti Barsu kod kuće?

Fudbaleri Barselone počinju u subotu odbranu titule u LaLigi, a prva prepreka je Deportivo Alaves.

Izvor: AK

Autor: AK

Da li će opsesija za LŠ saplesti Barsu kod kuće?

Katalonci su osvojili sedam od poslednjih deset šampionata, pa dok je najveći rival Real osvojio četiri od pet Liga šampiona, tri uzastopno.

Stoga nema sumnje da će Barsa ove sezone sve karte baciti upravo na elitno takmičenje.

"Iako je prošla sezona bila odlična osvajanjem LaLige i Kupa kralja, osećamo se loše zbog Lige šampiona i načina na koji smo eliminisani. Obećavamo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da vratimo taj divni trofej u naš dom", jasna je poruka Lionela Mesija.

Barsa u novu sezonu primere kreće protiv Alavesa. Realno, očekuje se revija golova na Kamp Nou, a kvota na keca uz četiri gola (1&4+) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Alaves.

Međutim, ali to ne znači da će ignorisati dešavanja kod kuće. Štaviše, do početka LŠ ima još mesec dana, a na Kamp Nou sigurno planiraju da do tada dostignu zavidnu formu.

Za to nema boljeg rešenja od utakmica u LaLigi, pa očekujemo dominantno i rastrčanu Barsu u prvim kolima.

Kako će Katalonci izgledati ove sezone umnogome smo mogli da vidimo pre nekoliko dana u Superkupu, kada su preokrenuli protiv Sevilje u Tangeru za prvi trofej.

Barsa je osvežila tim sa nekoliko zanimljivih pojačanja, pre svega dovođenjem sjajnog veziste Artura Vidala, dok se očekuje da konačno "eksplodiraju" Filipe Kutinjo i Osman Dembele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve