Nova vest
Fudbal

Petak, 17.08.2018.

16:00

Može li Lion da prati PSŽ i Monako?

Fudbaleri Olimpika iz Liona pobedili su na premijeri sezone u Ligi 1, ali će u drugoj rundi imati istinski test svog kvaliteta.

Izvor: B92

Autor:B92

Može li Lion da prati PSŽ i Monako?
Foto: Getty images

Olimpik u petak uveče gostuje Remsu, koji je na startu sezone pokazao da niko protiv njega neće lako osvajati bodove.

Rems je slavio minimalnu pobedu protiv Nice na Alijanc rivijeri, te najavio težak posao za goste iz Liona.

Lion večeras gostuje Remsu i, prema svemu, trebalo bi da dođe do pobede koja plaća kvotom 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Rems - Lion.

Problem za igrače oba tima mogao bi da bude loš teren na stadionu Delaune, jer su visoke temperature bukvalno spržile travu.

To bi pre svega moglo da pomogne domaćinu, s obzirom da loše teren ne prija Lionovom stilu igre brzih pasova, što je naglasio i trener Olimpika Bruno Ženesio.

U svakom slučaju, biće ovo idealna prilika da vidimo da li je Lion sposoban da prati konkurente u borbi za Evropu i titulu – PSŽ, Monako i Olimpik Marsej.

Sva četiri tima su slavila u prvom kolu, a osim Monaka preostala tri u drugoj rundi gostuju. PSŽ ide na noge Genganu, Marsej će igrati u Nimu, dok će najteži test imati Monako kojem na Luj Ii stiže Lil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve