Nova vest
Fudbal

Petak, 17.08.2018.

11:59

Superliga: Vikend bez Partizana i Zvezde

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Partizana i Rada definitivno je odložena, potvrdio je direktor takmičenja Vladimir Bulatović.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Superliga: Vikend bez Partizana i Zvezde
Foto: Starsport

Meč koji je trebalo da se odigra u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj odložen je kako bi Partizan što spremniji i odmorniji dočekao u četvrtak prvi meč u Beogradu sa Bešiktašom u plej-ofu za Ligu Evrope.

"Partizan je zatražio odlaganje, Rad je prihvatio predlog i preostaje samo da verifikujemo odluku", potvrdio je Tanjugu Vladimir Bulatović.

Partizan se odlučio na isti potez kao Crvena zvezda koja je pre dva dana zatražila odlaganje utakmice u Kruševcu, na šta je Napredak pristao, uoči duela u utorak sa Salcburgom u borbi za Ligu šampiona. Novi termini biće naknadno saopšteni.

U odsusutvu večitih derbi se igra u Kuli između subotičkog Spartaka i Radničkog iz Niša, timova koji su ovog leta bili na evro-sceni. Spartak je slabo počeo novu sezonu, već ima tri poraza i trijumf mu je neophodan da pobegne iz donjeg doma, za razliku od Radničkog koji se "zahuhtao" na drugoj poziciji.

U istoj situaciji kao Spartak je i Vojvodina, pretendent za mesto u Evropi, ali je loše krenula i sada u Novom Sadu dočekuje Bačku, Čukarički na Banovom brdu novajliju Proleter, a vranjanski Dinamo pokušaće prve bodove da osvoji na "krovu" protiv Voždovca.

Raspored utakmica 5. kola:

Subota

Čukarički - Proleter Novi Sad 19 sati

Mladost Lučani - Zemun 20

Vojvodina - Bačka 20

Voždovac - Dinamo 20

Nedelja

Spartak Subotica - Radnički Niš 17

Radnik - Mačva 20.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve