Nova vest
Fudbal

Petak, 17.08.2018.

09:30

Milinković-Savić na korak od pozajmice vredne 40 miliona €

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić blizu je prelaska iz Lacija u Milan na pozajmicu za 40 miliona evra, prenose italijanski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Milinković-Savić na korak od pozajmice vredne 40 miliona €
Foto: Getty images

Velikan sa San Sira napravio je dogovor sa čelnicima rimskog kluba i na kraju sezone imaće pravo da otkupi ugovor 23-godišnjeg veziste, prenosi italijanski "Sole 24".

Pojedini italijanski mediji prenose da je Milan rezervisao lekarske preglede za petak, ali nije navedeno ime fudbalera.

Prethodnih dana Milan je Laciju nudio oko 80 miliona evra za Milinković-Savića, ali rimski klub traži 120, ili bar pozajmicu od 40, a ostatak sledećeg leta, što bi upravo i mogao da se desi.

Drugi list Gazeta delo Sport navodi da je Sergej velika želja direktora Leonarda, ali uz njega je i vezista Pari Sen Žermena Adrijen Rabio.

Sergej se ovog leta dovodio u vezu sa Milanovim rivalom Juventusom, klubovima iz Mančestera Sitijem i Junajtedom, Čelsijem, Real Madridom, PSŽ-om, ali su u ovom trenutku "rosoneri" najkonkretniji.

Petak je poslednji dan za transfere u Italiji i ubrzo će biti sve poznato. Traje do 18 časova pa budite uz B92 i pratite situaciju u vezi sa "bombastičnim" transferom srpskog reprezentativca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve