Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.08.2018.

00:33

Stojiljković: Posle prvog minuta sam dobio po nosu...

Napadaču Zvezde Nikoli Stojiljkoviću deluje neverovatno kako u Spartaku iz Trnave svi igraju isti, agresivan fudbal i da je "batine" dobio već od prvog minuta.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Stojiljković: Posle prvog minuta sam dobio po nosu...
Foto: Printscreen B92

Crveno-beli su na kraju ipak izašli kao pobednici i sa 2:1 u gostima u Slovačkoj prošli u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Upravo je Stojiljković u sedmom minutu asistirao Benu za izjednačujući gol posle ranog vođstva Spartaka.

"Presrećni smo, veliki uspeh za nas, ponovili smo uspeh iz prošle, sad imamo još jedan san i imamo mogućnost da ostvarimo novi san. Srećan sam zbog pobede i naše igre, što smo se vratili posle primljenog gola i dali gol kao i oni u Beogradu posle par minuta, tako da teška utakmica, tukli smo se 120 minuta sa njima, ne možemo da igramo drugačije jer oni gaje takav stil igre. Mislim da smo drugu utakmicu bili jači i oštriji i što se toga tiče u tom segmentu mislim da smo dominirali, bitna pobeda", rekao je posle meča Stojiljković novinarima.

Osećaj nakon poslednjeg sudijskog zvižduka opisuje kao prelep, jer su svi hteli da proslave sa navijačima koji su došli u Slovačku.

"Jedva sam čekao da odem kod navijača, tako da fenomenalan osećaj. Sad treba da se koncentrišemo na prvenstvo, a već sledeće nedelje nam dolazi protivnik koji je prošle sezone igrao polufinale LE i moramo da se skoncentrišemo na neke nove izazove i zaboravimo ovu današnju utakmicu", dodaje Zvezdin napadač.

Na pitanje da li je ikada u karijeri dobio ovoliko batina, kaže da je to krenulo od prvog minuta.

"Prvog minuta sam dobio, mislim da sam polomio sa ove strane nos. Neverovatno da jedna ekipa gde 11 igrača igra isti fudbal agresivno, ali mi smo danas izašli i u tom segmentu kao pobednici. Što se tiče batina, mogu da dobijem, ali da izgubim duel, a da ne dam sto posto, to ne može", zaključuje Stojiljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve