Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

16:39

Skols izdvojio idealnih 11 saigrača iz Junajteda: Nema Vidića

Legenda Mančestera junajteda Pol Skols sastavio je najboljih 11 igrača Mančester junajteda sa kojima je igrao i na tom spisku nema srpskog štopera.

Izvor: B92

Autor:B92

Skols izdvojio idealnih 11 saigrača iz Junajteda: Nema Vidića
Getty images

Odigrao je više od 700 utakmica za "Đavole" od 1993. do 2013, osvojio pregršt trofeja (11 Premijer liga, dve Lige šampiona, dvaput je podizao pehar FA kupa).

U periodu od 2006. do 2013. godine igrao je između ostalih i sa Vidićem, koji je, uparen pozadi sa Riom Ferdinandom predstavljao nepremostiv bedem za mnoge napade lige i Evrope.

Ferdinand jeste ušao na Skolsovu listu, ali je umesto Vidića drugi štoper Jap Stam.

Peter Šmajhel, Gari Nevil, Jap Stam, Rio Ferdinand, Denis Irvin, Roj Kin, Rajan Gigs, Dejvid Bekam, Vejn Runi, Kristijano Ronaldo i Rud van Nistelroj.

Prokomentarisao je i sadašnju postavu Junajteda.

Kada pogledate Mančester siti i Liverpul, vidite da Junajted nema taj kvalitet kao što ova dva tima imaju. Liverpul je doveo neke odlične igrače, dok ne vidim kako bi Junajted mogao da se približi Sitiju u odnosu na prošlu sezonu", istakao je Skols.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve