Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

15:10

Vilijan: Napustio bih Čelsi da je Konte ostao

Brazilac Vilijan bio je blizu transfera u Barselonu ovog leta, ali je ipak ostao u Čelsiju. Razlog nije loša ponuda.

Izvor: AK

Autor: AK

Vilijan: Napustio bih Čelsi da je Konte ostao
Foto: Getty images

Naprotiv, razlog je bio Antonio Konte koji je otpušten sa mesta menadžera u julu, nakon petog mesta u Premijer ligi, sezonu nakon titule.

Na Stamford Bridž je u međuvremenu stigao drugi Italijan Mauricio Sari, koji je debitovao pobedom od 3:0 proteklog vikenda.

"Menadžer nam govori da igramo, da uživamo na terenu. Mislim da je to zabavno. Imamo mnogo kvalitetnih napadača, poput Edena Azara i Pedra. Fudbalera koji vole da igraju. Zbog toga Sari toliko priča o "zabavnom" fudbalu otkako je došao. Trudimo se da tako radimo", rekao je Vilijan.

Uprkos interesovanju Barselone i Real Madrida ostao je na "Bridžu", ali situacija bi bila drugačija da je Konte još uvektu.

"Nema šanse da bih ostao. Ne. Ovde sam jer želim da igram za Čelsi. Napustiću Čelsi samo ako me više ne bude želeo", dodao je Brazilac.

Čelsi narednog vikenda dočekuje gradskog rivala Arsenal, koji je na startu sezone poražen od Mančester sitija 2:0.

"Sada igramo drugačije, zbog toga ćemo praviti probleme Arsenalu. Biće posebna utakmica jer je derbi. Uvek je teško protiv njih. Moramo se dobro pripremiti", zaključio je Vilijian.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve