Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

11:00

Prelepo zdanje sa očajnom travnatom podlogom FOTO/VIDEO

Stadion Spartaka iz Trnave koji se zove "Siti arena" spolja, ali i unutra izgleda veoma lepo, a jedino što upada u oko jeste očajna trava na terenu.

Izvor: PT

Autor: PT

Prelepo zdanje sa očajnom travnatom podlogom FOTO/VIDEO
Foto: B92/PT

Prilaz stadionu dobro je urađen, sve je maksimalno sređeno i iako je kapacitet samo oko 20.000 gledalaca, prvi utisak o ovom zdanju ne može da bude loš.

Vidi se da se ljudi staraju o spoljnom izgledu, ali unutrašnjem, gde pre svega mislimo na tribine i pomoćne prostorije.

Kada je reč o terenu Spartak muči muku sa travom i zaista je šteta, a neki bi rekli sramota, da ovakav stadion ima nedopustivo lošu travnatu podlogu.

Nije da je Zvezda navikla na "Alijanc arenu", godinama je veliki problem "Marakane" upravo bila ta trava, a i svakog drugog vikenda u Superligi Srbije nađe se neki stadion sa lošijom travom.

Dobro se svi sećaju prošlogodišnjeg stanja i priče za susret sa Krasnodarom kada Rusi nisu želeli da igraju na "Mitiću" zbog očajnog stanja. Zvezda je rešila taj problem i sada je ona u odličnom stanju, međutim daleko od toga da im je ovakva situacija nepoznanica.

Iz Spartaka navode da je bolest napala njihovu travu, da se radi o insektima i da bi crveno-beli morali da dezinfikuju kopačke nakon ovog susreta. Takvo nešto nije primereno za klub koji hoće u Ligu šampiona i sigurno će se pozabaviti ovim problemom posle meča sa Zvezdom, ma šta uradili.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve