Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.08.2018.

22:40

Za očajno stanje terena kriva bolest, ugrožena i "Marakana"?

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi trening na stadionu u Trnavi i prvo što ih je zateklo jeste očajno stanje terena.

Izvor: PT

Autor: PT

Za očajno stanje terena kriva bolest, ugrožena i
Foto: B92/PT

Travnata podloga nalazi se u očajnom stanju, pogotovo na južnoj strani gde trave gotovo da nema, a sve zbog bolesti, odnosno insekata koji su uništili teren.

Spartak se dugo bori sa ovim problem i za svaki slučaj su upozorili ljude iz Crvene zvezde da prate situaciju na svom terenu, pošto postoje šanse, veoma male, da se bolest prenela i u Beograd.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović potvrdio je novinarima na stadionu da su ih kolege iz Slovačke upozorile, kao i da obavezno dezinfikuju kopačke nakon meča sa Spartakom.

Podsećamo da je Zvezda dugi niz godina imala problema sa travom, ali i da ga je rešila prošlog leta. Šanse da se bolest prenela su mizerne, ali iz kluba će sigurno biti oprezni i pratiti situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve