Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.08.2018.

19:19

Milojević: Spartak je u prednosti zbog gola u BG, ali smo spremni

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je na zvaničnoj konferenciji za štampu da uloga favorita pripada Trnavi zbog gola u gostima.

Izvor: PT

Autor: PT

Milojević: Spartak je u prednosti zbog gola u BG, ali smo spremni
Foto: B92/ Petar Tadiæ

"Ovo je drugo poluvreme utakmice koja treba da se odigra u Trnavi. Došli smo da odigramo dobru utakmicu, ne bih da se ponavljam... Kompaktna dobra ekipa koja zna sta hoće, agresivna i to se pokazalo i u Beogradu. U ovom trenutku Spartak je u prednosti zbog gola u BG... Mi se ne opterećujemo s tim, mislim da ćemo dati sve od sebe. Videćemo sutra kakav će rezultat biti", rekao je Milojević.

Crvena zvezda u utorak od 20.30 gostuje Spartaku iz Trnave u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Teren na kojem će igrati dve ekipe nije baš u najboljem stanju, sa čime se složio i Milojević.

"Složio bih se s vama. Jako je lepo zdanje, ali teren nije u najboljem stanju. To možemo samo da konstatujemo, a ne možemo ništa da uradimo", kazao je on.

Spartak je poznat kao dobra timska ekipa, ali šta je sa individualcima?

"Utrenirana dobra ekipa, a da bi bili kompaktni moraju da imaju dobre igrače. Spoj iskustva i mladosti, to je ekipa koja igra dosta zajedno... Moj princip je da ne izdvajam pojedince. Mislim da im je najjače oružje timski kolektiv".

Zbog primljenog pogotka crveno-beli moraju da idu na pobedu.

"U fudbalu možete da postavite pitanje na dva načina. Jedno je pitanje da li mi imamo pritisak da dobijemo, a drugo je da li Trnava ima pritisak da odbrani rezultat... Ne opterećujemo se s tim...", rekao je Milojević.

Milojević ističe da ekipa nema vere, onda ne bi ni bila ovde.

"U svom zivotu morate da verujete. Mi ne bismo bili ovde da ne verujemo... To je nešto što niko ne može da vam oduzme"

Ekipa Spartaka dosta je "namazana", igraju sa dosta kontakta i Zvezda mora da bude spremna na takav meč.

"Očigledno možemo da se vodimo statistikom... Do utakmice sa našom ekipom protiv njih je bilo tri crvena kartona. Imaju svoj stil igre i jednostavno tako igraju. Mislim da cemo biti pripremljeni na sve", zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve