Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.08.2018.

18:00

Štefan: Hteo sam izazov i došao u Arsenal, a neka Juve osvoji LŠ

Ako se po jutru dan poznaje, Arsenal ni dogodine neće igrati u Ligi šampiona, a Štefan Lihtštajner ima svog favorita ove sezone.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Štefan: Hteo sam izazov i došao u Arsenal, a neka Juve osvoji LŠ
Getty images

Švajcarski defanzivac je iz Torina otišao u London i ove sezone je poželeo da njegov prošli klub Juventus osvoji Ligu šampiona.

Juventus je prošle godine u Kardifu stigao do finala kada izgubio od Real Madrida, a Švajcarac je tada bio u sastavu crno-belih.

"Nadam se da će Juventus osvojiti Ligu šampiona, zaslužuju to nakon što su izgubili dva finala. Ronaldo? Ne žalim što sam otišao jer sam tako i hteo. Hteo sam novi izazov. Svako bi bio srećan što je došao u Juventus, ali je sada Arsenal ono što se računa", rekao je Lihtštajner za Skaj.

Arsenal je na startu sezone odigrao lošu utakmicu protiv Mančester sitija u Premijer ligi i premda je Arsen Venger otišao sa mesta menadžera, ostale su neke boljke koje su mučile Arsenal poslednjih sezona.

Unaju Emeriju će biti potrebno mnogo rada da bi se Arsenal vratio u borbu za Ligu šampiona, a Lihtštajner preusmerio navijanje ka sopstvenom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve