Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.08.2018.

13:30

Trnava na nogama – stižu ozloglašene "delije"

Gradska policija u Trnavi intenzivno se sprema za dolazak "delija" u ovaj grad na revanš između Spartaka i Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Trnava na nogama – stižu ozloglašene
Foto: Getty Images

Kako pišu mediji u Slovačkoj u utorak će u blizini stadiona biti zabranjena prodaja žestokih pića, ali ne i lokalnog piva koje ne sadrži mnogo procenata alkohola.

WebNoviny.sk“ prenosi da će prodaja pomenutog pića biti zabranjena u 19 ulica i dva trga, uključujući trg Troja. Zabrana će trajati od 15 časova pa sve do ponoći.

“Ovakve mere predostrožnosti su potrebne zbog sigurnosti u gradu i čestih kršenja javnog reda koje su zabeležene u prošlosti između navijača“, navodi se iz uprave grada Trnava.

Takođe iz grada pozivaju da se koriste plastične čaše, a ne staklene kako ne bi došlo do situacija koje niko ne želi da vidi.

Karte za revanš meč između Spartaka i Zvezde su rasprodate i očekuje se da na stadionu bude oko 2.000 navijača beogradskog kluba.

Iz Slovačke stiže još jedno obaveštenje, a to je da će jedna od glavnih ulica koja vodi ka stadionu "Kolarova" biti zatvorena od 16.30 do 23.30.

Iz Grada saopštavaju da vozači koriste okolne ulice, pošto će saobraćaj potpuno biti zaustavljen.

Lokalni mediji pišu da su ljudi iz Trnave već navikli na ovakve mere bezbednosti tokom rizičnih mečeva, a upravo je duel sa Zvezdom okarakterisan kao "utakmica visokog rizika".

Revanš utakmica između dva tima na programu je u utorak od 20.30, a prvi duel u Beogradu završen je rezultatom 1:1.

Pobednik ovog dvomeča u plej-ofu za plasman u grupnu fazu LŠ igraće protiv Salcburga ili Škendije (prvi meč 3:0), dok će poraženi na boljeg iz okršaja Olimpija – HJK Helsinki (3:0) u plej-ofu za LE.t

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve