Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2018.

23:15

Teška blamaža golmana Kaena, majstorije Traorea i Depaja VIDEO

Fudbaleri Paris Sen Žermena pobedili su Kaen u prvom kolu francuske Lige 1 sa 3:0.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Teška blamaža golmana Kaena, majstorije Traorea i Depaja VIDEO
EPA-EFE/FILIPE FARINHA

Aktuelni šampion Francuske je "načeo" mrežu Kaena već u desetom minutu zahvaljujući dobrom ubacivanju Nejmara u sredinu i lakoj realizaciji u donji ugao.

Rabio je povisio na 2:0 u 35. minutu iz peterca posle dodavanja Anhela Di Marije, a konačnih 3:0 je u 89. minutu postavio Vea posle katastrofalne greške golmana gostiju Sambe.

Samba je dobio povratnu loptu, zarolao je na metar ispred gola, misleći da Vea neće ići dovoljno agresivno na loptu i pogrešio je.

Strazbur je trijumfovao nad Bordoom 2:0, a "Žirondinci" su još i meč završili sa igračem manje pošto je već u 13. minutu crveni karton dobio Pablo.

Prvi gol za Strazbur je dao Ibrahim Sisoko koji se dobro snašao u kaznenom prostoru posle prekida u 68. minutu, a drugi je postigao Da Kosta posle sjajne kombinacije nekoliko igrača i asistencije Martina u 78.

Pobedu je ostvario i Lion koji je istovetnim rezultatom bio bolji od Amijena. Traore je u 24. minutu doveo Lion u vođstvo majstorijom. Prvo je iz igre driblingom izbacio svog čuvara, a onda praktično iz mrtvog ugla kroz noge poslao loptu Režisa Gartera.

Konačan rezultat 2:0 postavlja Memfis Depaj perfektno izvedenim slobodnim udarcem u golmanovu stranu. Depaj je pogodio u 75. minutu.

PSŽ je trenutno drugi na tabeli iza Marseja zbog gol-razlike, Lion je šesti, a Strazbur peti. Kaen je 19, Bordo je mesto iznad, dok je Amijen na 17. mestu francuske Lige 1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve